Punkty edukacyjne

W związku z zainteresowaniem diagnostów laboratoryjnych udziałem w teście zaliczeniowym po Webinarium Wiosenna Szkoła Medycyny Zakażeń 2021, warunkującym uzyskanie punktów edukacyjnych tzw. twardych, uprzejmie informujemy o uruchomieniu II naboru w terminie od 21 do 29 czerwca 2021 r.  Test będzie dostępny do 31 lipca 2021 r.

W związku z powyższym uprzejmie proszę o przesyłanie zgłoszeń oraz potwierdzeń wpłat (25 zł) na adres winsz@sum.edu.pl

Pytania proszę kierować na nr tel: 32-36-411-40

W związku z Webinarium “Wiosenna Szkoła Medycyny Zakażeń 2021”, organizowanym przez Fundację “Centrum Mikrobiologii Klinicznej” oraz Studium Kształcenia Podyplomowego  Wydziału Nauk Farmaceutycznych w Sosnowcu  Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach, uprzejmie informuje się, że przedmiotowe wydarzenie naukowe będzie premiowane 13 punktami edukacyjnymi tzw. twardymi.

Uzyskanie wymienionych punktów edukacyjnych warunkowane jest udzieleniem min. 60% pozytywnych odpowiedzi w teście zaliczeniowym, dostępnym na platformie e-learningowej SUM, w terminie 15-30.06.2021 r. W związku z powyższym osoby zainteresowane uzyskaniem zaświadczenia potwierdzającego zdobycie punktów edukacyjnych, proszone są o przesłanie na adres mailowy:
dsobocinska@sum.edu.pl następujących dokumentów:

1.        formularza zgłoszeniowego (bardzo proszę tylko osoby zainteresowane o wpisanie w formularzu zgłoszeniowym adnotacji o wystawieniu faktury)

2.       potwierdzenia wpłaty w wysokości 25,00 zł na poniższe konto:

ING Bank Śląski SA O/Katowice
Śląski Uniwersytet Medyczny